Delivery Partner is delayed or unavailable

Hvis der ikke er blevet tildelt et bud

Hvis bestillingen stadig afventer, at der bliver tildelt et bud, og der endnu ikke er gået 30 minutter, er det muligt, at bestillingen stadig kan tildeles og leveres til brugeren uden at blive annulleret.

Hvis et bud er blevet tildelt

Hvis bestillingen er blevet tildelt et bud, men buddet ikke har afhentet bestillingen, beder vi dig vente, da vedkommende snart burde nå frem til dig.

Hvis bestillingen bliver annulleret, før et bud er tildelt

Hvis bestillingen eller bestillingerne bliver annulleret, før et bud er blevet tildelt, kan kunden kontakte os direkte, og du bliver betalt for den eller de forberedte bestillinger.

Hvis du har brug for at tjekke/justere din forberedelsestid

1. Log på Restaurant Manager.
  2. Vælg "Tilberedningstid" i sidemenuen.
  3. Indsæt standardtilberedningstiden, og tryk på "Gem".

Hvis du har brug for at sætte bestillinger på pause

1. Gå til restaurantkontrolpanelet.
  2. Klik på menuikonet (knappen øverst til venstre).
  3. Vælg "Sæt nye bestillinger på pause", og følg vejledningen.

Bestillinger genoptages automatisk, når den valgte tidsramme er udløbet. Hvis du vil genoptage bestillinger inden da, kan du gøre det via funktionen "Sæt bestillinger på pause" i appen.