Beskyt din Uber Eats-managerkonto mod forsøg på phishing

Uber Eats opfordrer indtrængende forhandlere til at være på vagt og være opmærksomme på phishing-e-mails og vedvarende svigagtige opkald fra svindlere, der udgiver sig for at være Uber Eats-supportmedarbejdere.

Svindlere kan tilbyde disse incitamenter, når de forsøger at indhente dine personlige oplysninger:

• Prisindrømmelser
  • Gratis tablets
  • Engangskoder (OTP'er), der sendes til dig via e-mail, når du logger på din Uber Eats Manager-konto (UEM)

De kan også bede om følsomme dokumenter (såsom dokumentation for ejerskab eller madtilladelser) via e-mailadresser, der ligner Ubers. Hvis svindlere får adgang til disse oplysninger, kan de få adgang til din UEM-konto, tilføje deres bankkontooplysninger og overføre din indtjening til deres svigagtige konto.

Sådan beskytter du dig selv

Følg disse tips for at beskytte dig mod phishingforsøg:

• Del aldrig din OTP med nogen, der hævder at være Uber-medarbejder. Hvis du angiver denne kode, kan en svindler få adgang til din konto.
    • Hvis du har modtaget en ukendt OTP-e-mailanmodning‌, forsøger en uautoriseret person sandsynligvis at logge på din UEM-konto. Uber Eats-medarbejdere beder dig aldrig om en OTP over telefonen eller i en e-mail.
  • Gennemgå alle e-mails, der ser ud til at være fra Uber, og bekræft, at de kommer fra et @uber.com-domæne, især hvis e-mailen beder om følsomme oplysninger (såsom erhvervslicenser og dokumentation).
    • Nogle svindlere har brugt svigagtige domæner såsom john.uber.com@gmail.com til at narre brugere til at tro, at e-mailen kommer fra et rigtigt @uber.com-domæne.
  • Sørg for, at du har tilføjet din butiks bankkontooplysninger til UEM, så snart du tilmelder dig vores platform.
  • Bekræft, at alle UEM-brugere er tilknyttet din butik (især rollerne administrator og manager).
  • Gennemgå straks din bankkonto for hver periodisk udbetaling for at sikre dig, at du har modtaget betaling fra Uber Eats.

Hvad skal du gøre, hvis du har mistanke om svigagtig aktivitet

Hvis du bemærker mistænkelig aktivitet på din UEM-konto, f.eks. uautoriserede brugere eller svigagtige bankoplysninger, eller hvis du ikke har modtaget betaling fra Uber Eats, skal du straks rapportere det til din Uber Account Manager eller til Uber-support.

Vi anbefaler også, at du straks nulstil din e-mailadgangskode for at undgå, at svindlere får adgang til dine e-mails.