Bestillingen er allerede afhentet

Hvis en leveringsperson fik den forkerte bestilling, bedes du venligst se denne artikel. Hvis du vil rapportere en dårlig oplevelse med en leveringsperson, se denne artikel.

Kunden rapporterer, at bestillingen mangler

Hvis en kunde kontakter dig om et problem med sin bestilling, anbefaler vi, at du beder vedkommende om at kontakte os via afsnittet Hjælp i Uber Eats-appen.

Tidligere bestillinger

Kunden kan kontakte os via afsnittet Hjælp i appen efter:

1. Til Konto > Bestillinger > Alle bestillinger.
  2. Vælger deres sidste bestilling.
  3. Vælger Få hjælp og derefter Tidligere bestilling.
  4. Vælger det problem, der var gældende.
Se denne artikel

for at administrere refusioner for manglende eller forkerte bestillinger.