Tredjepartsapplikationer

Integrationsstandarder og -krav

Du er ansvarlig for at opretholde integriteten af oplysninger, der er relateret til adgang til og brug af Uber-værktøjer og Uber-platforme, herunder adgangskoder, login- eller nøgleoplysninger. Når du bruger tredjepartsaggregatorer til at administrere og automatisere din butiksdrift, skal du ikke dele dine loginoplysninger til Uber Eats Manager (inklusive adgangskoder til engangslogin eller adgangskode) med Uber Eats Manager. Dette er afgørende for at opretholde sikkerheden på vores platform og forhindre uautoriseret adgang til din konto. Uber beder aldrig om loginoplysninger.

Refusioner og tvister

Tvister om justering af bestillingsfejl og anmodninger om godtgørelse bør kun foretages af forhandlere med administrator- eller manageradgang til Uber Eats Manager. Tredjepartsaggregatorer har ikke tilladelse til at anmode om godtgørelser eller løse bestillingsproblemer på dine vegne, medmindre andet er tilladt af Uber. Derudover er det ikke tilladt at indsende massetvister på en automatiseret måde, f.eks. via bots eller scripts via en hvilken som helst form, via e-mail, telefon eller selvbetjeningsværktøjet til tvister i Uber Eats Manager.

Selvbetjeningsværktøjet til tvister i Uber Eats Manager giver forhandlere mulighed for at bestride ukorrekte bestillingskrav fra sag til sag. Det er vigtigt at bruge selvbetjeningsværktøjet til tvister i overensstemmelse med dets tilsigtede adgang og brug for at overholde vilkårene i din butiksaftale med Uber. Manglende overholdelse kan resultere i begrænset adgang til selvbetjeningsværktøjet til tvister eller andre passende foranstaltninger.

Klik her for at få flere oplysninger om håndtering af bestillingsfejl.

Administration af tredjepartsadgang

Du kan se og administrere, hvilke tredjepartsapplikationer der kan få adgang til dine data under kontostyring.

Hvis du fjerner en tredjepartsapplikations adgang, har den ikke længere adgang til dine data, og du har heller ikke adgang til applikationens tjenester. Den kan dog stadig råde over data, som applikationen tidligere har haft adgang til.

Læs tredjepartens meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger for at få flere oplysninger om, hvordan og hvorfor den indsamler og bruger dine data. Hvis du spørgsmål, skal du kontakte tredjeparten. Hver tredjeparts meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger kan findes under kontostyring.

Hvis du i fremtiden vil bruge en tredjepartsapplikation, som du har fjernet adgangen for, bliver du bedt om at give adgang, inden du kan bruge appen.