Tredjepartsapplikationer

Du kan forbinde tredjepartsapplikationer til din Uber-konto for at aktivere yderligere funktioner. Dette sker oftest, når du:

• Ser fordele og rabatter fra tredjeparter
  • Logger på andre apps med din Uber-konto

Tredjepartsapplikationer anmoder om tilladelse til at få adgang til din Uber-konto og dine data, inden de aktiverer disse funktioner. Disse applikationer omfatter IKKE følgende:

• Konti på sociale medier, der bruges til at logge på Uber-apps (såsom Google eller Facebook)
  • Offentlige organer eller lovgivende myndigheder
  • Annoncører

Sådan fjerner du adgang

Du kan se og administrere, hvilke tredjepartsapplikationer der kan få adgang til dine data under kontostyring.

Hvis du fjerner en tredjepartsapplikations adgang, har den ikke længere adgang til dine data, og du har heller ikke adgang til applikationens tjenester. Den kan dog stadig råde over data, som applikationen tidligere har haft adgang til.

Læs tredjepartens meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger for at få flere oplysninger om, hvordan og hvorfor den indsamler og bruger dine data. Hvis du spørgsmål, skal du kontakte tredjeparten. Hver tredjeparts meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger kan findes under kontostyring.

Hvis du i fremtiden vil bruge en tredjepartsapplikation, som du har fjernet adgangen for, bliver du bedt om at give adgang, inden du kan bruge appen.