Se og download betalingsoversigter

Med værktøjet Uber Eats Manager kan du nemt se og downloade dine aktuelle og tidligere betalingsoversigter. . . . SÅDAN SER DU OVERSIGTEN FRA DEN AKTUELLE UGE: 1. Log på din Uber Eats Manager-konto 2. Find fanen "BETALINGER" 3. Under fanen "INDTJENING" i Betalinger kan du se betalingsperioden for den aktuelle uge som standard 4. Du får vist en oversigt over betalingsperioder fordelt efter uge og dag øverst på siden . . . SÅDAN SER DU OVERSIGTEN FRA EN TIDLIGERE UGE: 1. Følg trinnene ovenfor 2. Vælg datofeltet "BETALINGSPERIODE" 3. Vælg et nyt datointerval for en betalingsperiode (det er automatisk indstillet efter uge) . . . SÅDAN DOWNLOADER DU EN INDTJENINGSOVERSIGT: 1. Vælg den grønne knap "Download CSV-fil" 2. Vælg en af de tre muligheder i rullemenuen: - Daglig oversigt – en samlet oversigt over salg, moms og udbetalinger for hver dag i ugen - Ugentlig oversigt – betalingsoplysninger på overordnet niveau om hver bestilling fra ugen - Betalingsoplysninger – en tilpasset rapport med detaljerede økonomiske oplysninger om hver bestilling, herunder salg, moms og servicegebyrer for hver bestilling - Du bliver bedt om at vælge det ønskede datointerval (op til 31 dage) og angive den e-mailadresse, rapporten skal sendes til 3. Åbn CSV-filen for at se oversigtsoplysningerne . . . RAPPORT OVER BETALINGSOPLYSNINGER Du kan se alle økonomiske oplysninger om din restaurant i denne omfattende rapport, der indeholder en detaljeret oversigt over alle salgs-, betalings- og momsoplysninger tilknyttet hver bestilling. Kolonnerne i CSV-filen er defineret som følger: BESTILLINGS-ID: Bestillings-ID i henhold til Uber Eats Manager UDBYDER-ID: Navn på udbyder i henhold til Uber Eats Manager BESTILLINGSDATO/REFUSIONSDATO: Lokal dato for afgivelse af bestilling eller lokal dato for afgivelse af en refunderet bestilling TIDSPUNKT FOR ACCEPT AF BESTILLING: Lokalt tidsstempel for, hvornår bestillingen blev accepteret af restauranten BESTILLINGSTYPE: Angiver, om en bestilling blev leveret af en leveringsperson, der brugte Uber-appen ("Levering – Partner, der bruger Uber-appen"), eller om den blev leveret af restauranten ("Levering – Restaurantlevering"), eller om kunden spiste i restauranten ("Spis i restauranten") , eller om kunden afhentede bestillingen ("Afhentning") SALG AF FØDEVARER (EKSKLUSIVE MOMS): Samlet salg af fødevarer, eksklusive moms MOMS1 PÅ SALG AF FØDEVARER: Moms på det samlede salg af fødevarer MOMS2 PÅ SALG AF FØDEVARER: Moms på det samlede salg af fødevarer MOMS3 PÅ SALG AF FØDEVARER: Moms på det samlede salg af fødevarer SALG AF FØDEVARER (inklusive moms): Samlet salg af fødevarer (inklusive moms) BESPARELSER PÅ MAD (eksklusive moms): Madkampagner til kunder er anvendt på bestillingen MOMS 1 PÅ BESPARELSER PÅ MAD: Moms på salg af mad til en bestemt momssats (lav sats) MOMS 2 PÅ BESPARELSER PÅ MAD: Moms på salg af mad til en bestemt momssats (mellem sats) MOMS 3 PÅ BESPARELSER PÅ MAD: Moms på salg af mad til en bestemt momssats (høj sats) BESPARELSER PÅ MAD (inklusive moms): PRISJUSTERINGER (eksklusive moms): Samlede prisjusteringer foretaget hos udbyderen (eksklusive moms) MOMS PÅ PRISJUSTERINGER: Moms på prisjusteringer PRISJUSTERINGER (inklusive moms): Samlede prisjusteringer foretaget hos udbyderen (inklusive moms) BETALING MED EN MADKUPON: Samlet værdi betalt for at bruge en madkupon (f.eks. Edenred) LEVERINGSGEBYR (eksklusive moms): Leveringsgebyr (eksklusive moms) MOMS1 PÅ LEVERINGSGEBYR: Moms på leveringsgebyr MOMS2 PÅ LEVERINGSGEBYR: Moms på leveringsgebyr MOMS3 PÅ LEVERINGSGEBYR: Moms på leveringsgebyr LEVERINGSGEBYR (inklusive moms): Leveringsgebyr (inklusive moms) SAMLET BESTILLING (inklusive moms): Samlet beløb for salg + leveringsgebyr (inklusive moms) LINK TIL FAKTURA FRA RESTAURANT TIL KUNDE: Link til .pdf-fakturaen fra restaurant til kunde LEVERINGSPRIS (eksklusive moms): Leveringspris (dvs. budpris) (eksklusive moms) MOMS PÅ LEVERINGSPRIS: Moms på budpris (hvis relevant) LEVERINGSPRIS (inklusive moms): Leveringspris (dvs. budpris) (inklusive moms) LINK TIL FAKTURA FRA BUD TIL RESTAURANT: Link til .pdf-fakturaen "fra bud til restaurant" UBER-SERVICEGEBYRER FØR BESPARELSE (eksklusive moms): Ubers servicegebyr (nogle gange kaldet "markedspladsgebyr"), inden rabatter anvendes BESPARELSE PÅ SERVICEGEBYR (eksklusive moms): Besparelse anvendt på Ubers servicegebyr. Forekommer, når leveringsprisen er højere end leveringsgebyret. UBER-SERVICEGEBYR FRATRUKKET BESPARELSE (eksklusive moms): Ubers nettoservicegebyr efter enhver besparelse er blevet anvendt MOMS PÅ UBER-SERVICEGEBYRER FRATRUKKET BESPARELSE: Gælder i de lande, hvor vi opkræver moms lokalt. Moms på Ubers servicegebyr. UBER-SERVICEGEBYR FRATRUKKET BESPARELSE (inklusive moms): Ubers servicegebyr efter enhver besparelse på servicegebyret er blevet anvendt, inklusive moms (gælder kun i Holland) LINK TIL FAKTURA FRA UBER TIL RESTAURANT: Link til .pdf-fakturaen fra Uber til restaurant MOMSJUSTERING: Skat på leveringsgebyr – skat på leveringspris FORTJENESTE PÅ LEVERING: Når leveringsgebyret er højere end leveringsprisen, svarer dette til (leveringsgebyr minus leveringspris) DIVERSE BETALINGER (inklusive moms): Diverse betalinger UDBETALING: Samlet udbetaling forbundet med denne bestilling (negativ, hvis forbundet med en refusion) UDBETALINGSDATO: Dato for udbetaling igangsat af Uber (som regel tirsdagen den følgende uge) BESTILLINGSSTATUS: Enten: Fuldført (brugeren modtog maden), Annulleret (bestillingen blev annulleret af brugeren eller support), Refunderet (brugeren modtog en refusion for bestillingen) eller Mislykket (bestillingen blev ikke fuldført)

To contact support, visit the link below.