Why should I work with Uber Eats?

Når du bliver partner hos os, kan du få din mad ud til et stort netværk af Uber-brugere i din by – og det går Uber-hurtigt.

UberEATS kan hjælpe din virksomhed med at vækste på tre overordnede måder:

1. Få flere bestillinger: Du kan levere døgnet rundt, så du kan acceptere flere bestillinger på flere tidspunkter.

2. Få din mad hurtigt frem: Leveringspartnere, der bruger platformen, kan hurtigt levere din mad til sultne kunder.

3. Bliv partner, og vækst din forretning. Vi arbejder sammen med dig for at forbedre driften og promovere din virksomhed over for vores publikum. Når du bliver partner med os, kommer du muligvis også med i store kundeorienterede kampagner, der bliver sendt ud til vores lokale Uber-netværk.

Er du interesseret i at tilmelde dig?