Hvordan bruger Uber kontakter?

Fra og med maj 2018 understøtter Uber-appen ikke længere at forbinde kontakterne på din telefon og din Uber-konto. Denne valgfrie funktion gjorde det muligt for Uber-appen at give dig personligt tilpassede anbefalinger (såsom at foreslå, hvilke venner du kunne invitere). Kontakterne på din telefon synkroniseres ikke længere med Ubers servere, og tidligere synkroniserede kontaktoplysninger slettes.

Appen beder fortsat om tilladelse til at bruge kontakter, hvis du bruger funktioner, der viser din adressebog i appen, såsom:

• Kontakter, du har tillid til
  • Delt betaling
  • Del anslået ankomsttid
  • Inviter en ven

Uber gemmer fortsat oplysninger om specifikke kontakter, du vælger, når du bruger disse funktioner, såsom de venner, du deler betalinger med.