Business Hub

I Business Hub kan du administrere din erhvervsprofil og se en liste over de fordele, du kan få som Uber for Business-bruger. Alle fordele oprettes og administreres af din virksomheds Uber-programadministrator.

Du kan få adgang til Business Hub i Uber- og Uber Eats-appen, når du har oprettet og tilknyttet din erhvervskonto.

Business Hub er kun tilgængelig i appen og kan ikke tilgås fra en browser.

Sådan får du adgang til Business Hub:

1. Åbn Uber- eller Uber Eats-appen, og tryk på Konto.
  2. Vælg Business Hub.

Når den er valgt, kan du se de fordele, der er tilgængelige via din organisation, samt de overordnede fordele ved at have en erhvervsprofil.

Hvis der ikke er virksomhedsspecifikke Uber Travel-programmer eller måltidsordninger tilgængelige i din Business Hub, betyder det, at din organisation ikke har et aktivt program, som du har adgang til. Det er kun organisationer med en administreret Uber for Business-konto, der kan se programmer i din Business Hub. Kontakt din virksomheds Uber-programadministrator for at få flere oplysninger.