Ofte stillede spørgsmål om Uber Shuttle

Hvad er Uber Shuttle?

Uber Shuttle er en ny måde til behagelig, sikker og praktisk pendling.

Uber Shuttle bruger teknologi til at reservere en plads til dig i en ren bus med aircondition og høj kvalitet. Når du anmoder om din tur via appen, kan du se alle de tidspunkter, du kan booke, og du kan planlægge hele den kommende uge. Da du deler dine ture med andre Uber-passagerer, er prisen også rimelig nok til daglig brug, samtidig med at du nyder godt af Ubers standarder.

Where is it available?

Currently, Uber Shuttle is only available in Mexico City and select cities in Egypt and India.

What is the pricing for a trip?

The pricing is based on the distance of your trip. Tariffs differ depending on the city.

Hvordan kører jeg med Uber Shuttle?

1. Opdatering: Sørg for, at du har den seneste version af Uber-appen.
  2. Anmod: Indtast din destination, vælg Shuttle, gennemgå din pris, vælg dit foretrukne afhentningstidspunkt, vælg antallet af pladser, og tryk derefter på Anmod.
  3. Turoplysninger: Vent et par minutter for at se dine turoplysninger. Du kan se oplysningerne om din tur i appen: chaufføroplysninger og afhentningssted. Nu er din plads i et rent køretøj med aircondition blevet reserveret. Du kan følge det på vej til afhentningsstedet.
  4. Gå: Gå til det afhentningssted, du kan se på kortet, og sørg for, at du ankommer, før din bus ankommer til afhentningsstedet. Chaufføren venter kun 2 minutter ved afhentningsstedet.
  5. Kør: Vis din billet til din chauffør, betal din chauffør kontant eller via appen, når du stiger ind i bussen, og nyd turen på dit personlige sæde.
  6. Gå til destinationen: Når du kommer tættere på din destination, finder vi det bedste afleveringssted, der er tæt på din endelige destination, og som fungerer på den rute, du kører med. I appen kan du se, hvordan du kommer det sidste stykke til fods.

Du kan også bruge Uber Shuttle-appen til at anmode om en tur. Uber Shuttle-appen fungerer på alle Android-enheder og under alle netværksforhold.

Kan jeg forudbestille?

Ja, du kan forudbestille når som helst fra en uge før den ønskede tid og dato. Du har også mulighed for at booke mere end én bus hele ugen.

Hvorfor kan jeg ikke se visningen af køretøjet undtagen i distriktet?

Du kan ikke se produktet, medmindre du er i nærheden af ruten. Når ruter begynder at blive aktiveret i andre distrikter, begynder du at kunne se det.

Kan jeg bestille shuttle alle steder i min by?

Nej, vi følger specifikke ruter, og derfor skal dine afhentnings- og afleveringssteder være i nærheden af disse områder.

Kan jeg køre med en ven?

Ja, du kan godt anmode om en tur til flere personer fra din egen konto.

Hvad er det maksimale antal passagerer?

Der kan maksimalt være tre passagerer.

Hvad er COVID-19-sikkerhedsforanstaltninger?

Vi følger hygiejneforanstaltninger og den seneste sikkerhedsvejledning for busture.

Hvordan kan jeg henvise en ven?

Alle passagerer, der har taget mindst én Shuttle-tur, er kvalificerede til denne ordning. Se følgende trin for at henvise en ven:

• Gå til menulinjen i Uber-appen.
  • Vælg "Gratis Shuttle-ture".
  • Åbn "FAQ" for at læse oplysningerne om ordningen.
  • Tryk på knappen "Henvis venner".
  • Vælg, hvordan du vil sende henvisningskoden, via Whatsapp, sms, e-mail osv.
  • Bed dine venner om at bruge henvisningskoden til at tage deres første gratis tur, og få dine gratis ture.