Linket til nulstilling af min adgangskode fungerer ikke

Når du kontakter os for at nulstille adgangskoden til din Uber-konto, burde du modtage en e-mail inden for et par minutter. Denne e-mail indeholder et link til at hjælpe dig med at nulstille din adgangskode.

Af sikkerhedshensyn udløber dette link efter 10 minutter. Åbn det med det samme, eller vent, indtil du er klar til at gennemføre nulstillingen af din adgangskode, før du anmoder om nulstilling.

Hvis linket til nulstilling af adgangskoden ikke virker, bedes du starte forfra på uber.com/forgot-password. Kontrollér, at din e-mailadresse er korrekt, åbn derefter linket i den næste e-mail til nulstilling af adgangskoden, du modtager.

Hvis du ikke kan nulstille din adgangskode eller få adgang til din konto, bedes du kontakte os nedenfor.

Der sendes en automatisk besked hertil for at bekræfte, at det virkelig er dig. Åbn den, og vælg "Bekræft e-mailadresse" for at få kontakt til en medarbejder fra vores team. Skriver fra