Jeg betalte for meget for min tur betalt med kontanter

Kontakt os endelig, hvis du mener, at du har betalt for meget eller blev opkrævet for meget for en tur. Vi gennemgår derefter oplysningerne og foretager de nødvendige justeringer.

Del oplysninger ved hjælp af nedenstående formular, hvis du har betalt en kontantpris, der var højere end forventet. Hvis du vil underrette os om, at prisen var højere på grund af turens rute, skal du gå tilbage og vælge "Min chauffør tog en dårlig rute".

Din kontantpris kan være højere end forventet af flere forskellige årsager:

1. Hvis du har en udestående saldo fra en tidligere tur betalt med kontanter, hvor hele beløbet ikke blev betalt efter turen, føjes der en afventende betaling til din konto, som så bliver opkrævet ved din næste tur betalt med kontanter.

2. Hvis du tidligere blev opkrævet et annulleringsgebyr, bliver det føjet til saldoen på din konto.

3. Tekniske problemer kan have forårsaget, at din pris er beregnet forkert. Det sker dog sjældent.