Jeg modtager ikke e-mail-, sms- eller push-meddelelser

Hvis du vil administrere dine e-mail-, sms- eller push-meddelelser fra Uber, kan du se vejledningen nedenfor. Nederst på siden kan du se, hvordan du opdaterer sms- og push-meddelelser.

Du kan ikke afmelde transaktionsbeskeder som f.eks. turkvitteringer og svar fra kundeservice.

Problemer med at modtage sms'er

Hvis du har problemer med at modtage sms'er, skal du sørge for, at:

• Du er i et område med god mobildækning.
  • Dit telefonnummer er indtastet korrekt i Uber-appen.
  • Du abonnerer på notifikationer fra Uber via sms. For at abonnere skal du følge trinnene i Administrer notifikationsindstillinger.

Hvis du stadig har problemer med at modtage sms'er eller tilmelde dig Uber-notifikationer igen, bedes du udfylde formularen nedenfor, så kontakter vi dig for at hjælpe.

Vi beder dig om at give flere oplysninger, så vi kan bekræfte din identitet. Det hjælper os med at beskytte din konto.

Uber kan beholde disse oplysninger og andre dele af denne udveksling i overensstemmelse med vores Meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger og vores Brugsvilkår.

• 🇺🇸
    open
    +1
    Der sendes en automatisk besked hertil for at bekræfte, at det virkelig er dig. Åbn den, og vælg "Bekræft e-mailadresse" for at få kontakt til en medarbejder fra vores team. Skriver fra