Alderstjek

Ifølge Ubers Retningslinjer for fællesskabet skal kontoindehavere være mindst 18 år, og det er forbudt for kontoindehavere at anmode om en tur til en person under 18 år. Mindreårige under 18 år skal ledsages af en voksen, når de bruger Uber. Konti, der anvendes til transport af uledsagede mindreårige, kan blive deaktiveret.

Hvis du mener, at du har anmodet om alle ture i overensstemmelse med vores politik, skal du uploade følgende:

• Et nærbillede af dit ID
  • Et billede af dig, der holder dit ID ved siden af dit ansigt

Se vores Retningslinjer for fællesskabet for at få flere oplysninger om vores politikker.