Aktivering eller deaktivering af Uber-kreditter

Hvis du har Uber-kredit på din konto, kan den automatisk anvendes til turpriser og annulleringsgebyrer. Du kan se, hvor meget kredit du har på din konto, i sektionen "Betaling" i appmenuen.

Når du anmoder om en tur, kan du slå din kredit til eller fra, når du har angivet din destination i feltet "Hvor skal du hen?".

1. Tryk på det hvide felt, der viser din betalingsmetode
2. Tryk på "Skift" ved siden af den aktuelt valgte betalingsmetode
3. På skærmen "Betalingsmuligheder" skal du trykke på kontakten ved siden af dit kreditbeløb for at slå den til eller fra for denne tur

BEMÆRK: Du kan ikke slå kredit til eller fra, når du har anmodet om turen. For at skifte betalingsmetode efter en tur skal du trykke på linket nedenfor.
Hvis prisen for din tur er større end dit kreditbeløb, bliver din valgte betalingsmetode opkrævet den resterende saldo.