Aktivering eller deaktivering af Uber-kreditter

Hvis du har Uber-kredit på din konto, kan den automatisk anvendes til turpriser og annulleringsgebyrer. Du kan altid se, hvor meget kredit du har på din konto ved at vælge "Betaling" fra din app-menu.

Du kan slå kredit til og fra, når du har angivet din destination, og inden du vælger bil.

1. Tryk på den hvide kreditsøjle over den sorte knap ANMOD, og tryk derefter på "Skift betalingsmetode."
2. På skærmbilledet "Betalingsmetoder" skal du bruge skydemekanismen på søjlen ud for dit kreditbeløb.
3. Skub til venstre for at slå kredit fra. Skub til højre for at slå kredit til.

Bemærk, at når først du har anmodet om turen, så kan du ikke slå kredit til eller fra. Hvis du vil skifte betalingsmetode, skal du trykke på HJÆLP i din app for at give os besked. Vi vil meget gerne skifte den for dig.

Når du bliver opkrævet en pris eller et gebyr, der er større end dit kreditbeløb, bliver din valgte betalingsmetode opkrævet den resterende saldo. Du kan vælge eller tilføje din foretrukne betalingsmetode før eller under en tur.