Anmod om en tur med flere stop

Du kan bede din chauffør om at lave flere stop, når du anmoder om en tur. Sådan gør du:

1. Åbn Uber-appen, og tryk på "Hvor skal du hen?"
2. Tryk på "+ Tilføj flere stop", og tilføj op til to ekstra stop
3. Tryk på "UDFØRT" for at fortsætte

Stoppene bliver foretaget i den rækkefølge, de tilføjes. Hvis du vil fjerne et stop, skal du trykke på "X" ud for stoppet.

Husk, at hvert stop ikke må vare længere end tre minutter. Du kan dele turens pris, men det vil være for hele turen. Du kan ikke opdele prisen efter hvert stop.

BEMÆRK: Denne funktion er ikke tilgængelig på uberPOOL-ture.