Opdater min profil

Sådan opdaterer du din Uber-passagerkontos navn, e-mailadresse, telefonnummer eller adgangskode:

1. Åbn menuen i appen, og tryk på "Indstillinger".
  2. Tryk på bjælken, der viser dit navn, telefonnummer og din e-mailadresse.
  3. Tryk på den oplysning, du ønsker at ændre, og indtast opdateringen.
  4. Foretag dine opdateringer, og tryk på "Gem".
  5. Indtast engangskoden til verificering, der er sendt til dit mobilnummer.

Bekræftelse af kontoændringer

Vi bruger bekræftelseskoder til at sikre, at det er dig, der foretager ændringer på din konto. Du kan forvente følgende, afhængigt af hvilke oplysninger du ændrer:

• Telefonnummer: Du modtager en bekræftelseskode via sms. Indtast koden i din app for at bekræfte ændringen.
  • E-mail (kun for iOS): Vi sender dig en e-mail med en bekræftelseskode til din nye e-mailadresse. Indtast koden i appen for at bekræfte ændringen. Vi giver også besked via en e-mail til din gamle e-mailadresse. Hvis du ikke modtager en e-mail, skal du tjekke, om den er endt i din spammappe, og om din e-mailadresse er stavet korrekt, før du anmoder om en ny kode. Hvis du stadig ikke modtager bekræftelseskoden, skal du trykke på "Jeg har problemer".
  • Adgangskode: Du bliver bedt om at indtaste din nuværende adgangskode i appen. Adgangskoder skal være på mindst fem tegn.

Vi anbefaler, at du følger nedenstående anbefalinger:

Vi anbefaler altid, at du tjekker, om din e-mail er stavet korrekt, og sørger for, at du har indtastet dit telefonnummer korrekt. Vi anbefaler, at brugerne kun har én Uber-konto til både ture og Uber Eats.
  • Hvis du også har en chauffør- eller leveringspersonkonto, er din passager- eller Uber Eats-konto muligvis tilknyttet. Hvis du har opdateret dit telefonnummer, din e-mail eller din adgangskode på den ene konto, vil det blive afspejlet på begge konti.
  • Vær opmærksom på, at visse ændringer af dit navn ikke er tilladt. Disse er:
    • Upassende ord
    • Navne med tal
    • Navne med emojis
    • Brug af symboler (!, ? osv.)
  • Giv os besked, hvis du har problemer med at opdatere dine personlige oplysninger her.