Bestil en tur til en anden

Uber Bounce-ture giver dig mulighed for at anmode om ture til venner og familie et andet sted.

Sådan anmoder du om en tur til en anden

1. Tryk på "Hvor skal du hen?", og angiv din vens afhentningssted.
  2. Tryk på "Bekræft afhentning".
  3. Angiv din vens kontaktoplysninger: Vælg enten deres kontaktoplysninger fra kontaktvælgeren eller indtast deres mobilnummer.
  4. Vælg din ven. Sørg for, at vedkommende har en pil på sit ikon.
  5. Tryk på "Bekræft passager" og "Næste".

Hvis du ikke kunne se muligheden for at vælge "En anden", kan du prøve dette i stedet:

1. Tryk på feltet "Hvor skal du hen?".
  2. Tryk på dropdown-ikonet ved siden af dit navn.
  3. Fortsæt gennem resten af de trin, der er beskrevet ovenfor.

Når turen er accepteret, modtager passageren sms-beskeder fra Uber med detaljerede instruktioner om turen.

Du kan få flere oplysninger om ture, der er booket til en anden, i denne artikel.