Kameraer og optagelse

Uber tillader, at chauffører installerer og bruger videokameraer, bilkameraer eller andet optageudstyr til at optage passagerer med det formål at levere transporttjenester.

Bemærk: Bruges der optagere i bilen, kan lokal lovgivning kræve, at passagererne gøres opmærksomme på, at de optages i eller omkring bilen, og at der indhentes samtykke. Undersøg lokal lovgivning i din by for at fastslå, om sådanne bestemmelser gælder.

Derudover tillader vores Retningslinjer for fællesskabet ikke, at man bruger andre brugeres personoplysninger af andre årsager end med det formål at udføre transporttjenester. De angiver også, at kontoadgang kan fjernes på grund af respektløs eller utryg adfærd, sprog eller gestusser. Hvis du sender billede, lyd eller videooptagelse af en person, overtræder du disse vilkår, hvilket kan medføre, at du mister adgangen til din konto.