Chaufføren var uhøflig eller uprofessionel

Chauffører, som kører for Uber, accepterer at opretholde en høj, professionel servicestandard, som omfatter at være respektfuld og høflig. Hvis du havde en anden oplevelse, bedes du dele oplysningerne med os på denne side.

Du kan hjælpe os med at forbedre turenes sikkerhed og kvalitet ved at give din chauffør en vurdering. Hvis du endnu ikke har vurderet chaufføren, skal du vælge turen fra afsnittet Ture i Uber-appens menu, hvorfra du kan give en vurdering.

Hvis du mener, at du ved en fejltagelse er blevet opkrævet et annulleringsgebyr, bedes du indberette det via dette link.

If your driver refused your destination, let us know what happened below.

If you believe you were incorrectly charged a cancellation fee, go back in your trip history and select the trip in question. Under the trip, select Review my cancellation fee and we’ll look into it.

Hvis din chauffør fremsatte diskriminerende bemærkninger til dig, skal du bruge linket nedenfor til at rapportere det som et sikkerhedsproblem. Vi tager rapporter om diskrimination meget alvorligt.

Hvis chaufføren har kørt hasarderet, bedes du anmelde det ved hjælp af linket nedenfor:

Hvis chaufførens opførsel gjorde dig utryg, bedes du anmelde det ved hjælp af linket nedenfor:

Hvis chaufføren har fremsat upassende kommentarer om dit servicedyr, skal du anmelde det ved hjælp af linket nedenfor:

Har du spørgsmål om vores refusionspolitik? Du kan få mere at vide på denne side.

Hvis din bekymring ikke er beskrevet blandt ovenstående og vedrører en uhøflig chauffør, skal du indtaste datoen nedenfor, og så gennemgår vi din bekymring.