Min chaufførs adfærd gjorde mig utryg

Vi stiller høje krav til chauffører i overensstemmelse med vores Retningslinjer for fællesskabet. Uprofessionel adfærd såsom upassende fysisk kontakt eller verbale angreb fra chauffører tolereres ikke.

Vi forventer også, at chaufførerne til enhver tid kører forsvarligt. Hvis du har oplevet noget under turen, som gjorde dig utryg, så fortæl os det her på siden.

Hvis du har en anden kommentar om chaufføren eller bilen, skal du udfylde formularen Jeg oplevede et andet problem med min chauffør.

Hvis du mener, du er blevet opkrævet et urimeligt annulleringsgebyr, skal du gå tilbage i din turhistorik og vælge den tur, det drejer sig om. Under turen skal du vælge Gennemgå mit annulleringsgebyr, så undersøger vi sagen.