Kontakt min chauffør

Med Uber kan du kontakte din chauffør uden at vise dit telefonnummer ved at foretage et gratis opkald direkte i Uber-appen.

Når du ringer eller sender en besked, kan chauffører ikke se dit telefonnummer. I stedet modtager de et opkald eller en sms fra et unikt, anonymt lokalt nummer. Dette anonymiserede nummer kan ændre sig. Hvis en chauffør gemmer dette nummer og forsøger at bruge det senere til at kontakte dig, kan der ikke oprettes forbindelse.

Hvis du vil bruge denne mulighed, skal du følge disse trin, når du har anmodet om en tur:

1. Tryk på telefonikonet nederst til venstre på din skærm.
  2. Vælg "Gratis opkald"
  3. Hvis det er første gang, du bruger valgmuligheden "Gratis opkald", skal du give tilladelse til at bruge din telefons mikrofon.

Opkald i appen er en ny funktion, der vil blive tilgængelig for flere kunder i de kommende måneder. Ikke alle får vist muligheden for at foretage opkald i appen med det samme.