Slet min erhvervsprofil

Sådan sletter du din erhvervsprofil i Uber-appen:

1. Tryk på "Konto".
  2. Vælg "Betaling" eller "Tegnebog" og scroll ned til "Turprofiler".
  3. Tryk på "Erhverv" for at åbne erhvervsprofilen.
  4. Tryk på papirkurv-ikonet og derefter "Slet".

For Uber for Business-konti, der administreres af din virksomhed, skal du kontakte kontoadministratoren, som kan slette din konto på business.uber.com.

Når en erhvervsprofil er slettet, kan du ikke længere tage ture med denne profil eller modtage rejserapporter.

Hvis du oplever problemer med at slette din erhvervsprofil, bedes du udfylde formularen nedenfor, så kontakter vi dig.