Sådan downloader du passager-appen (iOS)

Du kan downloade og installere Ubers passager-app på enheder, der har iOS 8 eller nyere. Åbn App Store på din mobile enhed, og følg derefter trinnene nedenfor.

1. Tryk på "Søg" i menulinjen nederst, og skriv derefter "Uber" i søgefeltet.
  2. Vælg "Uber" fra søgeresultaterne.
  3. Tryk på "Hent" ved siden af Uber-ikonet. Du skal muligvis indtaste dit Apple-ID eller din adgangskode.
  4. Når downloadet er fuldført, ændres "Hent" til "Åbn". Tryk på "Åbn" for at åbne appen.
  5. Hvis du har en konto, skal du trykke på "Log på" i Uber-appen. Ellers tryk på "Tilmeld dig" for at oprette en