Download af passager-appen på iOS

Du kan downloade og installere Ubers passager-app på enheder, der har iOS 8 eller nyere. Tryk på App Store-ikonet på din mobiltelefon, og følg disse trin:

1. Vælg Søg fra menuen, skriv Uber i søgefeltet, og tryk så på Søg.
2. Vælg Uber-ikonet.
3. Tryk på HENT. Din enhed kræver muligvis, at du indtaster din adgangskode til App Store.
4. Når appen er hentet, ændres HENT til INSTALLER. Tryk på INSTALLER.
5. Når installationen er fuldført, ændres INSTALLER til ÅBN. Tryk på ÅBN.
6. Tryk på LOG PÅ i Uber-appen, hvis du har en konto, eller tryk på TILMELD DIG for at oprette en