Justering af drikkepenge

Hvis du har givet chaufføren drikkepenge undervejs på turen, kan du justere beløbet i appen, indtil turen slutter. Derefter kan du kun tilføje det beløb, du i første omgang gav i drikkepenge. Du kan tilføje drikkepenge til en chauffør op til 90 dage efter turen (afhængigt af din placering). Du kan ikke justere drikkepengebeløbet.

Sådan justerer du drikkepenge (undervejs på turen):

1. Åbn Uber-appen.
  2. Tryk på den hvide skærm for at udvide turoplysningerne.
  3. Vælg "Rediger" ud for vurderingen.
  4. Vælg eller indtast det beløb, du vil give, og tryk på "Gem".

Sådan tilføjer du drikkepenge (op til 90 dage efter turen):

1. Åbn Uber-appen.
  2. Tryk på menuikonet, og tryk derefter på "Dine ture".
  3. Vælg den tur, du vil øge drikkepengebeløbet for.
  4. Tryk på "Føj til drikkepenge".
  5. Indtast det ekstra beløb, du vil give, og tryk på "Angiv drikkepenge".

Du kan se mere om, hvordan du giver drikkepenge til en chauffør i denne artikel .