Fejlfinding for totrinsbekræftelse

Nogle funktioner i totrinsbekræftelse er tilvalg for at beskytte din konto. Af og til vil vi stadig bede dig om at bekræfte dit telefonnummer af hensyn til kontosikkerheden.

Under login kan du modtage en bekræftelseskode via sms eller telefonopkald:

1. Tryk på "Jeg modtog ikke en kode" på skærmen, hvor du skal angive din bekræftelseskode.
  2. Vælg "Send koden igen via sms" eller "Ring til mig med koden".
  3. Indtast den firecifrede kode.
  4. Indtast din adgangskode for at logge på.

Det kan også være, at dit mobilselskab blokerer sms'en med bekræftelseskoden. Kontakt din mobiludbyder for at sikre dig, at du kan modtage sms'er fra korte numre på din mobilkonto.

Hvis du ikke modtager en bekræftelseskode, skal du kontakte support via linket nedenfor:

Hvis du har tilvalgt yderligere sikkerhedsforanstaltninger i appen, kan du bruge dine sikkerhedskoder eller en sikkerhedsapp, når du logger på.