Politik om skydevåben

Uber forbyder alle at bære skydevåben af enhver art, når de bruger appen, i det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning. Det omfatter:

• passagerer
  • passagerers gæster
  • chauffører
  • leveringspartnere

Den eneste situation, hvor vi tillader et skydevåben, mens du bruger appen, er, hvis du transporterer dit skydevåben i overensstemmelse med TSA's regler for transport af skydevåben og ammunition. Det vil sige:

• Dit skydevåben skal være afladt og låst inde i en opbevaringskasse af hårdt materiale i bilens bagagerum.
  • Alle dele, herunder magasiner, clips, ammunition, bundstykker og slagstifter, skal også transporteres i bilens bagagerum.

Manglende overholdelse af denne politik kan føre til deaktivering af kontoen.