Få et prisoverslag over din tur

Besøg linket nedenunder for at få en estimeret pris i hvilken som helst by i verden, hvor Uber er tilgængelig.

Appen giver dig også en estimeret pris på ture:
Når du indtaster din destination, bliver der automatisk vist en hvid menubjælke i bunden af din skærm. Der bliver vist et prisestimat for din destination under hver produkts ikon og navn.

Hvis der er Surge i dit område, når du prøver at anmode, vil din pris være inklusiv Surge for, at give dig en så gennemskuelig pris som overhovedet mulig.

Vær opmærksom på at trafik, vejr, efterspørgsel og andre faktorer kan have indflydelse på din faktiske pris. Der kan derfor være forskel på estimatet og den faktiske pris.

BEMÆRKNING OM TURPRISER:

• Hvis en tur er kvalificeret til en aktiv kampagne på din konto, vil turpriserne afspejle rabatten
  • Faktorer som tæt trafik eller dårligt vejr, der kan forlænge turens varighed eller afstand, kan have indvirkning på det beløb, du rent faktisk opkræves