Administration af Uber-familieprofiler

Opret en familieprofil

1. I appen skal du gå til "Konto" og vælge "Indstillinger".
  2. Rul ned, og tryk på "Familie".

Du kan kun oprette én familieprofil ad gangen. Familiemedlemmer kan ikke pålægges begrænsninger i forhold til biltyper eller udgiftsgrænser.

Brugere i Sydkorea og Indien kan ikke oprette nye familieprofiler, men kan administrere eksisterende familiemedlemmer, betalingspræferencer og e-mailkvitteringer under Familieindstillinger.

Inviter et medlem

1. I appen skal du gå til "Konto" og vælge "Indstillinger".
  2. Rul ned, og tryk på "Familie".
  3. Tryk på "Tilføj medlem", og vælg personer fra din kontaktliste for at sende dem en invitation til at blive en del af din profil.

Uber Family følger Ubers vilkår og betingelser, så brugere skal stadig være 18 år (eller være myndige, hvor de bor) for at tilmelde sig og køre med Uber.

Fjern et medlem

1. I appen skal du gå til "Konto" og vælge "Indstillinger".
  2. Rul ned, og tryk på "Familie".
  3. Vælg navnet på det familiemedlem, du vil fjerne.
  4. Tryk på "Fjern familiemedlem".

Inden du bekræfter, at et medlem er blevet fjernet fra familieprofilen, skal du sørge for:

• at du har opdateret appen til den seneste version.
  • Afslut appen, og åbn den derefter igen for at se, om medlemmet er blevet fjernet.

Skift betalingsmetode

1. I appen skal du gå til "Konto" og vælge "Indstillinger".
  2. Rul ned, og tryk på "Familie".
  3. Under "Præferencer" skal du vælge "Standardbetaling".

Du kan kun bruge kredit- eller debetkort som betalingspræference til din familieprofil.

Skift e-mailadresse til turkvitteringer

Sådan ændrer du den e-mailadresse, som kvitteringer sendes til, for din familieprofil:

1. I appen skal du gå til "Konto" og vælge "Indstillinger".
  2. Rul ned, og tryk på "Familie"
  3. Under "Præferencer" skal du vælge "E-mailkvitteringer" og foretage ændringen.

Slet familieprofil

Ejeren af familieprofilen kan slette profilen. Sådan gør du:

1. I appen skal du gå til "Konto" og vælge "Indstillinger".
  2. Vælg "Familie".
  3. Rul ned til bunden, tryk på "Slet profil", og bekræft.