Uber-gavekort

Sådan føjer du et Uber-gavekort til din konto

1. Tryk på Konto i din Uber-app, og vælg Tegnebog.
  2. Vælg Tilføj betalingsmetode og derefter Gavekort.
  3. Indtast din gavekode, som den fremgår (uden mellemrum)

Gavekort bliver føjet direkte til din Uber Cash-saldo. Når et gavekort er blevet føjet til en konto, kan beløbet ikke overføres.

Sådan bruger du Uber-gavekort

Uber-gavekort kan kun bruges i det land, hvor de blev købt. De kan ikke bruges sammen med familieprofiler eller på planlagte ture.

Gavekort, der er sat ind på din Uber Cash-saldo, anvendes som standard på din næste tur eller bestilling, men du kan vælge en anden betalingsmetode, inden du foretager din anmodning.

Du bliver bedt om at tilføje en ekstra gavekode eller betalingsmetode, inden du anmoder om en tur, hvis dit gavekorts saldo er mindre end prisen for din tur. Der bliver muligvis reserveret et beløb på denne betalingsmetode, men det bliver annulleret, når pengene bliver trukket på gavekortet.

Medmindre det er påkrævet ved lov, kan gavekort ikke indløses til kontanter, refunderes eller returneres.

Sådan køber du Uber-gavekort

Du kan købe et Uber-gavekort online eller hos en lokal forhandler:

Hvis du har brug for hjælp til et gavekort, skal du vælge det link nedenfor, som passer bedst til problemet:

Gift cards are redeemable in the Uber and Uber Eats apps. Terms and conditions apply to gift cards. Depending on the state/province of purchase, this card is issued by The Bancorp Bank, N.A.

For more information, please visit https://www.uber.com/us/en/ride/how-it-works/uber-cash/