Glemt min adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nulstille den ved at besøge linket herunder. Du skal angive den e-mailadresse eller det mobilnummer, der er tilknyttet din Uber-konto.

Du modtager en e-mail i løbet af få minutter. Denne e-mail indeholder et link til at nulstille din adgangskode Linket kan kun bruges én gang. Hvis du ikke åbner linket inden for 10 minutter, skal du starte forfra for at modtage et nyt link.

Det er en god idé at oprette en unik adgangskode til Uber. Vær omhyggelig med ikke at dele din adgangskode i e-mails eller anden kommunikation. Ubers support beder dig aldrig om din adgangskode.

Hvis du ikke kan nulstille din adgangskode eller få adgang til din konto, må du meget gerne kontakte os gennem Konto og Betaling > Kunne ikke logge på > "Linket til nulstilling af min adgangskode virker ikke".