Hvordan beskytter Uber min konto?

Forsvar mod svindel og uautoriseret login

Vores sikkerhedsteams udarbejder og vedligeholder flere varslingssystemer, der overvåger konti for mistænkelig aktivitet, såsom uautoriserede logins eller økonomisk svindel. Din Uber-konto er f.eks. knyttet til både dit telefonnummer og din mobilenhed for at sikre, at det udelukkende er dig, der har adgang til din konto. Hvis du har mistanke om, at din konto er blevet hacket, eller hvis du oplever uventet aktivitet, bedes du give os besked via denne formular.

Beskyttelse af adgangskoder

Din Uber-adgangskode er beskyttet på vores servere ved hjælp af stærke krypteringsmetoder. Dette bevirker, at din adgangskode er ulæselig eller ubrugelig for alle, der forsøger at stjæle den.