Sådan betaler du et udestående beløb

Hvis du allerede har forsøgt at gøre dette i appen og fortsat ikke kan betale den udestående saldo, skal du følge linket nedenfor.

Hvis du kan se en udestående saldo på din konto, kan det skyldes, at en transaktion, der er foretaget på din betalingsmetode ikke kunne gennemføres. Dette kan forekomme, når der er utilstrækkeligt med penge på en betalingsmetode, eller et teknisk problem har bevirket, at en transaktion ikke kunne gennemføres.

Når en transaktion ikke kan gennemføres, kan du muligvis hverken anmode om eller planlægge en tur eller give din chauffør drikkepenge.

Du kan betale dette udestående beløb direkte i Uber-appen. Inden du anmoder om din næste tur, giver appen dig en besked om at vælge en betalingsmetode til betaling af turen samt at betale det udestående beløb. Hvis din betalingsmetode afvises, skal du opdatere den eller vælge en anden.