Sådan anmoder du om ture for andre

Du kan bruge appen til at anmode om ture til en anden. Sådan gør du:

1. Tryk på boksen "Hvor skal du hen?" i appen.
  2. Tryk på "Til mig" øverst på skærmen.
  3. Tryk på "Tilføj en passager".
  4. Angiv din vens kontaktoplysninger: Vælg vedkommendes kontaktoplysninger fra kontaktvælgeren, eller indtast dennes mobilnummer.
  5. Sørg for, at din ven er valgt, og tryk derefter på "Næste".
  6. Sørg for, at din vens kontaktoplysninger er korrekte, og tryk derefter på "Tilføj passager".
  7. Vælg den ønskede passager fra rullemenuen.
  8. Angiv din vens afhentningssted og destination.
  9. Vælg bilklasse, og anmod derefter.

Når turen er accepteret, modtager din ven sms-beskeder fra Uber med oplysninger om chaufførens anslåede ankomsttid, chaufførens navn, nummerplade og bilens mærke og model. Din ven behøver ikke at have Uber-appen for at bruge denne funktion. Hvis vedkommende har appen, skal denne tillade notifikationer fra Uber.

Det er ikke muligt at anmode om mere end én tur ad gangen. Når du anmoder om en tur til en ven, skal du vente, til den pågældende tur slutter, før du anmoder om en ny tur til dig selv eller andre.