Hvad er foreslåede afhentningssteder?

Når du har valgt en biltype til din tur, anbefaler appen muligvis et “afhentningssted” eller flere “hurtige afhentningssteder” i nærheden. Disse foreslåede placeringer skal gøre afhentning nemmere og hurtigere for både passagerer og chauffører. Du vil se dem som blå prikker på kortet.

For at bruge et foreslået “afhentningssted” eller “hurtigt afhentningssted” skal du trykke på “BEKRÆFT AFHENTNING” for at blive matchet med en chauffør.

Hvis du vil vælge et andet afhentningssted, har du tre muligheder:

- Tryk på en anden blå prik for at bruge den placering i stedet
- Flyt knappenålen på kortet til et andet afhentningssted
- Tryk på søgeikonet ved siden af dit afhentningssted, og indtast et andet afhentningssted

Når du har valgt dit foretrukne afhentningssted, skal du trykke på “BEKRÆFT AFHENTNING” for at blive matchet med en chauffør.