What are suggested pickup location?

Når du har valgt en biltype til din tur, anbefaler appen muligvis et afhentningssted eller flere nemme afhentningssteder i nærheden. Disse foreslåede placeringer skal gøre afhentninger nemmere og hurtigere for både passagerer og chauffører. Du kan se dem som blå prikker på kortet.

Hvis du vil bruge et foreslået afhentningssted eller et nemt afhentningssted, skal du trykke på Bekræft afhentning for at blive matchet med en chauffør.

Hvis du vil vælge et andet afhentningssted, har du tre muligheder:

• Tryk på en anden blå prik for i stedet at bruge det sted.
  • Flyt knappenålen på kortet til et andet afhentningssted.
  • Tryk på søgeikonet ved siden af dit afhentningssted, og angiv et andet afhentningssted.

Når du har valgt dit foretrukne afhentningssted, skal du trykke på Bekræft afhentning for at blive matchet med en chauffør.