Hvad indeholder dine downloadede data?

Afhængigt af hvordan du bruger Uber-platformen, kan indholdet af din datadownload omfatte følgende:

Mappen Konto og profil, der indeholder følgende filer:

1. Sendt kommunikation – Kommunikation mellem passagerer og chauffører
  2. Kundesupportanmodninger – Metadata om supportsamtaler med Uber
  3. Chaufførprofildata – Dine chaufførprofildata, herunder navn, telefonnummer, e-mailadresse, vurdering og den dato, du tilmeldte dig til at køre med Uber
  4. Betalingsmetoder – Oplysninger om betalingsmetoder såsom den dato, du oprettede og opdaterede en betalingsmetode, bankens navn og faktureringsland samt betalingstypen (Visa, betalingskort osv.)
  5. Profildata – Dit navn og din e-mailadresse, mobilnummer, vurdering(er) og den dato, du tilmeldte dig Uber. Indeholder også henvisningskode(r) udstedt af Uber.
  6. Gemte steder for passagerer/brugere – Navne og adresser på steder, du har gemt

Mappen Chauffør/leveringsperson, der indeholder følgende filer:

1. Driver-appanalyser – Hændelsesdata for mobilenheder for de sidste 30 dage såsom styresystem, enhedsmodel, enhedssprog, appversion og det tidspunkt og sted, hvor dataene blev indsamlet
  2. Chaufførens ture i alt – Tidspunkterne, hvor hver tur startede og sluttede, samt den kørte distance og prisoplysninger
  3. Chaufførbetalinger – Betalinger, der er modtaget for hver tur, kategoriseret efter pris- og gebyrtype
  4. Chaufførdokumenter – Chaufførdokumenter, du har uploadet til Uber, såsom kørekort, forsikring og registreringsattest.

Mappen Bruger, der indeholder følgende filer:

1. Bruger-appanalyser – Hændelsesdata for mobilenheder for de sidste 30 dage såsom styresystem, enhedsmodel, enhedssprog, appversion og det tidspunkt og sted, hvor dataene blev indsamlet
  2. Uber Eats-bestillingsoplysninger – Bestilte varer, priser, eventuelle tilpasninger eller særlige instruktioner og det tidspunkt, hvor du afgav din bestilling
  3. Uber Eats-restaurantnavne – Restaurantnavne

Mappen Passager, der indeholder følgende filer:

1. Passager-appanalyser – Hændelsesdata for mobilenheder for de sidste 30 dage såsom styresystem, enhedsmodel, enhedssprog, appversion og det tidspunkt og sted, hvor dataene blev indsamlet
  2. Turdataoversigt – Tidspunkter og steder, hvor du har anmodet om, påbegyndt og afsluttet en tur, samt den tilbagelagte afstand

Chauffører kan finde yderligere oplysninger såsom ugentlige indtjeningsoversigter, skatteoplysninger og bankoplysninger på partners.uber.com

YDERLIGERE MULIGHEDER

Dit datadownload indeholder de oftest efterspurgte relevante data om, hvordan du bruger Uber-platformen. Hvis du har spørgsmål om dine persondata, gerne vil modtage specifikke data, der ikke er tilgængelige i dit download, gerne vil anmode om en rettelse af dine data eller vil i kontakt med Ubers databeskyttelsesansvarlige, kan du sende en anmodning.

HVAD ER IKKE INKLUDERET I DE DOWNLOADEDE DATA?

Visse oplysninger inkluderes fornuftigt nok ikke i dit datadownload. Det kan være af sikkerhedsmæssige hensyn, eller fordi oplysningerne er beskyttede. Vi inkluderer heller ikke oplysninger, der omfatter en anden parts persondata, hvis disse ikke med rimelighed kan ekskluderes. F.eks. inkluderer vi ikke indhold fra supportanmodninger, e-mailudvekslinger med Uber og beskeder, du har modtaget.

Nedenfor er en liste over de typer af oplysninger, der ikke inkluderes i datadownloadet for hver kontotype samt årsagen til, at de ikke inkluderes:

Kontodata

Meget personlige data, som du har givet os, såsom personnummer, postadresse samt oplysninger om bankkonto og kreditkort, indgår ikke i dit download. Vi ekskluderer disse data af hensyn til din personlige sikkerhed. Du modtager kun beskeder, du selv har sendt. Af sikkerhedsmæssige årsager er de beskeder, du har modtaget, ikke inkluderet.

Hændelsesdata for mobilenheder

Hændelsesdata for mobilenheder, der er inkluderet i din eksporterede fil – såsom styresystem, enhedsmodel, enhedssprog og appversion – er begrænset til kun at omfatte de seneste 30 dage for at reducere størrelsen på downloadet og give os mulighed for at levere dine data så hurtigt som muligt.

Passagerdata

Oplysninger såsom anslåede ankomsttider, prisberegninger og oplysninger om markedsbestemte kampagnerabatter indgår ikke i datadownloadet af hensyn til ejendomsret.

Uber Eats-data

Beregninger af leveringsgebyr og oplysninger om kampagnerabatter indgår ikke i datadownloadet af hensyn til ejendomsret