Hvordan fungerer anslåede ankomsttidspunkter?

Før en tur starter, vil din app giver en ETA for hvornår din chauffør er forventet at ankomme til dit afhentningssted.

Efter din tur er startet, giver din app en ETA for, hvornår du kan forvente at være fremme ved din destination.

Bemærk, at ETA-tider er et skøn og ikke kan garanteres. En række eksterne faktorer som ekstra trafik eller vejarbejde kan påvirke rejsetiden.

Før du anmoder om en tur, vil din app vise en tid på den sorte Afhentningsstedsknap. Den viser cirka hvor lang tid de nærmeste bilister bør tage for at nå frem til dit afhentningssted.

Swipe i bunden af skærmen, så vil du kunne se ETA for hvert produkt i din by.

Efter en tur er startet, vil din app løbende opdatere ETA til din destination.