Hvordan opretter jeg en Uber-konto?

For at oprette en Uber-konto skal du have en gyldig e-mailadresse og et gyldigt telefonnummer. Du skal også oprette en adgangskode og acceptere vores vilkår og betingelser samt vores meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger.

1. Angiv dit fornavn og efternavn, telefonnummer og foretrukne sprog.
  2. Når du har fuldført denne del af tilmeldingsprocessen, sender vi dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer.
  3. Indtast derefter dine betalingsoplysninger. Når du tilføjer et kreditkort- eller debetkortnummer, kan dine ture blive betalt automatisk efter hver tur.
  4. Når du har angivet disse oplysninger, sender vi dig en e-mail for at bekræfte din tilmelding.