Hvorfor blev min betaling afvist?

Du kan ikke anmode om nye ture, hvis din betaling for en tidligere tur er blevet afvist af dit kreditkort eller betalingskort.

Hvis din app viser en af følgende fejlmeddelelser, har den bank, som er tilknyttet din valgte betalingsmetode, muligvis annulleret overførselsanmodningen.
- "Anmodning mislykkedes: Kortet blev afvist"
- "Din betalingsmetode er ugyldig. Opdatér dine betalingsindstillinger"
- "Der opstod en fejl under behandlingen af din anmodning"

I de fleste tilfælde skal du tilføje en ny eller vælge en anden betalingsmetode for at løse problemer med betaling. Vi har dog angivet yderligere oplysninger om, hvorfor din overførselsanmodning kan være blevet afvist, og hvordan du kan løse problemet, så du igen kan anmode om ture.

- Hvis du indtastede dit kredit- eller betalingskortnummer forkert, skal du opdatere dit kortnummer under menuen "Betaling" på din app.

- Hvis dit kreditkort eller betalingskort er udløbet, skal du fjerne det udløbne kort fra din konto og udskifte det med et aktivt kort.

- Hvis der ikke er penge nok på din konto, skal du overføre flere penge til din konto. Du kan også tilføje eller vælge en anden betalingsmetode.

- Hvis du er på udenlandsrejse, men ikke har kontaktet din bank for at autorisere internationale overførsler, skal du tage kontakt til din bank for at godkende overførsler til din nuværende placering.

- Din bank kan have afvist opkrævningen fra Uber på baggrund af mistanke om svindel. Du skal opdatere din betalingsmetode eller kontakte din bak for at få yderligere oplysninger.

- Hvis du har overskredet din kontos hævegrænse, skal du kontakte din bank for at anmode om ændring af kontogrænsen. Du kan også tilføje eller vælge en anden betalingsmetode.

- Hvis du tidligere har meldt dit kreditkort tabt eller stjålet, afviser din bank muligvis alle overførsler. Kontakt din bank, og gør deres kundeservice opmærksom på, at kortet ikke længere er bortkommet eller stjålet.

Hvis ingen af disse problemer eller løsninger hjælper, så del lidt flere oplysninger her. Så gennemgår vi din konto.
You may need to contact your bank in the following situations:
- You're traveling abroad and haven't authorized international transactions
- The bank rejected the charge from Uber based on fraud
- You've exceeded the withdrawal limit on your account
- You've reported your card as lost or stolen

If none of the solutions or issues apply, share details below.
Log på for at få hjælp