Hvorfor er der en afventende betaling på min konto?

Hvad er reserverede beløb?

Reserverede beløb er små beløb, der aldrig reelt bliver trukket på din konto. Du vil dog muligvis bemærke, at et af disse beløb står som afventende på din konto.

Hvornår kan du opleve et reserveret beløb?

Ved turens start kan Uber midlertidigt reservere et beløb på din betalingsmetode, som svarer til turens endelige pris. Dette vises som en "afventende" betaling på din kontos betalingsmetode. Når turen er afsluttet, bruges dette reserverede beløb til betaling af den endelige turpris.

Hvis turen er blevet annulleret, eller den samlede pris er anderledes end den endelige pris i din app, bør det oprindeligt reserverede beløb blive annulleret på din betalingsmetode. Reserverede beløb kan blive stående i op til to uger afhængigt af din banks behandlingstid.

Har du spørgsmål om et reserveret beløb?

Hvis du ønsker at bekræfte en bestemt post på dit kontoudtog, eller det reserverede beløb ikke er blevet fjernet fra din konto efter dette tidsrum, skal du kontakte din bank direkte og oplyse et eventuelt transaktions-ID.