Hvorfor er priserne højere end normalt?

Dynamiske priser træder i kraft, når der er mange i samme område, der anmoder om ture på samme tid. Det betyder, at turene bliver dyrere. Når prisen justeres, tiltrækker det flere chauffører til et område, så alle kan få en tur.

Når dynamiske priser er aktive, får du meddelelser i appen om højere priser end normalt.

Du kan vente et par minutter, indtil der kommer flere chauffører til området, eller du kan betale lidt ekstra for at få en bil, når du har brug for den.

Hvis du mener, du har betalt mere for en tur, end du burde, skal du:

1. vælge turen i appen.
  2. trykke på "Jeg vil gerne have en refusion" > "Jeg har oplevet et andet problem med min betaling."