Indløsning af Uber Cash

Uber Cash vises i din app og udgøres af den kombinerede saldo af gavekort, kreditter givet af Uber-support, kampagnekreditter, Amex Premium-fordele eller køb af Uber Cash..

Selvom Uber Cash kan anvendes på de fleste ture og Uber Eats-bestillinger, kan de ikke bruges på ture, der er gennemført ved brug af familieprofiler, eller hvor anmodningen er foretaget via internettet.

Hvis du gerne vil bruge Uber Cash på en tidligere tur eller Uber Eats-bestilling, er det muligt at ændre din betaling. Dette kræver dog, at du har nok Uber Cash på din konto til at betale den fulde pris.

Når du anmoder om en tur, anvendes din saldo automatisk, medmindre du bruger en erhvervsprofil.

Hvis du vil aktivere Uber Cash manuelt på en erhvervsprofil eller slå den fra og gemme den til senere på din turprofil, skal du gennemgå dine betalingsmuligheder. Sådan gør du:

1. Angiv din destination.
  2. Tryk på din aktuelle betalingsmetode, før du bekræfter din turanmodning.
  3. Hvis du har oprettet en profil, skal du vælge din betalingsmetode igen for at slå Uber Cash til eller fra.
  4. Vend tilbage til det forrige skærmbillede, og anmod om en tur.

Når du ikke har nok Uber Cash til at betale for en tur, bliver det resterende beløb trukket på din kontos primære betalingsmetode. Hvis du vil bruge Uber Cash, skal du have en aktiv betalingsmetode, som du har valgt og tilføjet på din konto.

Hvis du stadig har spørgsmål om at bruge Uber Cash eller har brug for hjælp, kan du kontakte os nedenfor.