Jeg har et spørgsmål om de Uber Cash, jeg har indløst

Bemærk, at Uber Visakort-ordningen ændres. Der er lukket for tilmelding. Hvis du har spørgsmål om ændringen af dit Uber-kreditkort, skal du læse din kommunikation fra Barclays eller kontakte Barclays på 866-823-7543 eller via det sikre meddelelsescenter på BarclaysUS.com. Du skal sørge for at overføre en eventuel Uber Cash-saldo til din Uber-tegnebog, hvilket kan finde sted indtil dagen før konverteringen. Indløste Uber Cash udløber ikke og vil være tilgængelige til brug, når ordningen er ophørt.

Hvis du vil se den Uber Cash-saldo, du har indløst, skal du trykke på menuikonet i øverste venstre hjørne af Uber-appen og derefter på Betaling. Alle indløsninger er endelige. Point kan ikke returneres, refunderes, ombyttes eller krediteres, medmindre andet er angivet.

Hvis du har flere spørgsmål om den Uber Cash-saldo, du har indløst, kan du kontakte os nedenfor.