Jeg er blevet opkrævet et ekstra beløb for en tur

Det, der fremstår som en ekstra opkrævning for en tur, er sandsynligvis et reserveret beløb.

Når du anmoder om en tur kan Uber midlertidigt reservere et beløb på din betalingsmetode, som svarer til den endelige pris for turen. Disse midlertidigt reserverede beløb bliver aldrig opkrævet på din konto. De fungerer som vores beskyttelse mod uautoriseret brug af betalingskort.

Selv om beløbet øjeblikkeligt annulleres fra vores side, fremgår det muligvis en kort periode på din konto afhængigt af din banks politikker.

Hvis du mener, at du ved en fejltagelse er blevet opkrævet et annulleringsgebyr, kan du læse denne hjælpeartikel.

Hvis du stiller dig tvivlende over for en ekstra opkrævning, og du vil have os til at gennemgå den, skal du angive nedenstående oplysninger.