Jeg blev opkrævet betaling for denne tur mere end én gang

Det, der ligner en ekstra eller dobbelt opkrævning på en tur, er sandsynligvis et reserveret beløb. Ved turens start kan Uber midlertidigt reservere et beløb på din betalingsmetode, som svarer til turens endelige pris. Dette omfatter også ture, der senere annulleres.

Uber annullerer det reserverede beløb med det samme. Det kan dog tage et par hverdage, før det fremgår af din konto (afhængigt af din banks politikker).

Følgende er tegn på, at din opkrævning sandsynligvis er et reserveret beløb:

• Opkrævningen står som afventende
  • Det opkrævede beløb er identisk med den endelige pris, du fik vist, da du anmodede om turen

Hvis prisen ved afslutningen af turen ikke afspejler den endelige pris, du fik vist, da du anmodede om din tur, skal du læse denne hjælpeartikel:

Er der endnu en opkrævning på dit kontoudtog, kan det være drikkepenge. Hvis du vil ændre dit drikkepengebeløb, skal du læse denne hjælpeartikel:

Hvis du ikke mener, at den opkrævning, du får vist som et reserveret beløb, er korrekt, og du vil gerne have os til at gennemgå den, skal du angive nedenstående oplysninger: