Hvorfor skal jeg bekræfte min konto med Facebook?

Hos Uber prioriterer vi sikkerheden og arbejder på at give vores kunder en bedre oplevelse. Partnerchauffører er ansvarlige for at få passagerer sikkert fra A til B, og vi vil gerne sikre os, de har så mange oplysninger som muligt, så de kan give en sikker tur.

Du skal bekræfte din identitet ved at forbinde din godkendte Facebook-konto eller tilføje en godkendt digital betalingsmetode.

Når du opretter en ny konto, hvor betalingsmetoden er gavekort, skal du tilføje en digital betalingsmetode (kreditkort, PayPal, etc.) ELLER logge på Facebook via Uber-appen.

Følg trinene nedenfor for at bekræfte din konto vha. Facebook:

1. Tryk på "Brug Facebook"
2. Log på din Facebook-konto.
3. Tryk på "Rediger dette", og vælg "Offentlig profil (påkrævet)" eller "Venneliste". Tryk derefter på "Fortsæt" for at gennemføre bekræftelsen.

Hvis du allerede har en bruger, og gavekort er din eneste betalingsmetode, skal du bekræfte din konto ved at tilføje en digital betalingsmetode (kreditkort, PayPal, etc.) eller logge på med Facebook via Uber-appen.

Hvis du allerede har en bruger og før har taget ture med en digital betalingsmetode (kreditkort, PayPal, etc.), behøver du ikke bekræfte ved at logge på din Facebook-konto.

Hvis du ikke har en Facebook-konto, skal du oprette en eller tilføje en digital betalingsmetode (kreditkort, PayPal, etc.) for at fortsætte bekræftelsen.