Jeg kan ikke anmode om en tur

Hvis du ikke kan anmode om en tur, kan det skyldes forskellige omstændigheder:

- Du har en udestående betaling.
- Din betalingsmetode blev afvist på en tidligere tur.
- Uber er aktuelt ikke tilgængeligt på din placering.
- Der er ingen chauffører i dit område i øjeblikket. Vent, og prøv at sende din anmodning igen.
- Du har ikke bekræftet din e-mail eller dit telefonnummer. Kontrollér, om du har modtaget godkendelsesbeskeder fra Uber. Hvis ikke, skal du måske opdatere dine kontoindstillinger.

Vælg din situation fra linkene nedenfor for at få yderligere oplysninger.
Log på for at få hjælp