Jeg kan ikke anmode om en tur

Hvis en opkrævning fra Uber afvises af din betalingsmetode, kan du midlertidigt blive forhindret i at anmode om ture.

Appen vil bede dig om at betale din udestående saldo med en betalingsmetode efter eget valg. Hvis denne betalingsmetode afvises, skal du tilføje en ny betalingsprofil og prøve igen. Hvis du fortsat har problemer, skal du kontakte din bank for at sikre, at din betalingsmetode er gyldig.

Du kan også betale en udestående opkrævning på riders.uber.com. Sådan gør du:

1. Vælg Betaling i kontomenuen.
2. Opdater din(e) betalingsmetode(r)
3. Vælg Mine ture i kontomenuen for at gennemse og betale din saldo.

Til slut kan vi også hjælpe dig med at betale en udestående opkrævning. Bekræft en eller flere betalingsmetoder, som du ønsker, at vi skal bruge. Kontrollér, at disse betalingsmetoder allerede er tilknyttet din Uber-konto.
Log på for at få hjælp